Voor particulieren


Even voorstellen…
ditiszorg.nl is een onafhankelijke, gebruiksvriendelijke zorgverzekeringsvergelijker van uw adviseur. Met behulp van ditiszorg.nl wordt u online geadviseerd op het gebied van zorgverzekeringen. Daarbij is er ook persoonlijk contact mogelijk. Uw adviseur creëert een absolute meerwaarde met het gebruik van ditiszorg.nl op het gebied van kennis, advies, service en een eenvoudige overstap naar een nieuwe zorgverzekeraar.

…over hoe ditiszorg.nl werkt
De werkwijze wordt gekenmerkt door een vergelijkingswebsite in combinatie met een persoonlijke benadering door uw adviseur. Uw adviseur is gericht op het opbouwen van een duurzame adviesrelatie met u als klant. Met een hoge mate van vakbekwaamheid, betrokkenheid en kwaliteit als uitgangspunt.

Wat ditiszorg.nl te bieden heeft…
Uw adviseur staat voor persoonlijk advies & begeleiding en niet zonder reden. Wij zijn van mening dat zorgmaterie te complex is om daar ééns per jaar in te duiken. Met de vergelijkingsmodule van ditiszorg.nl is uw adviseur in staat u volledig en betrouwbaar te adviseren over de best bij u passende zorgverzekering met een aantrekkelijke premie. Daarnaast kunt u ook zelf gemakkelijk online een vergelijking maken.

Onafhankelijkheid en gebruiksvriendelijk
Adviseurs zijn onafhankelijk in het adviseren en aanbieden van zorgverzekeringen en op geen enkele wijze gebonden aan verzekeraars. Indien u een zorgverzekering afsluit ontvangt de door u gekozen adviseur een beloning van de verzekeraar. Elke adviseur heeft de vrije keuze uit welke zorgverzekeraars hij u aanbiedt. Op de persoonlijke websites van de adviseurs kunt u bij ‘overige aanbieders vergelijken’ zien welke verzekeraars in het vergelijk worden meegenomen.