Voor adviseurs


Even voorstellen…
ditiszorg.nl is een onafhankelijk vergelijkingswebsite wat betreft zorgverzekeringen en maakt het adviseurs én consumenten gemakkelijk om zorgverzekeringen online te vergelijken en aan te vragen. Op deze vergelijkingswebsite kunnen u, uw klanten én alle medewerkers van uw kantoor zeer eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken en aanvragen.

….uw persoonlijke vergelijkingswebsite
ditiszorg.nl maakt voor u een persoonlijke vergelijkingswebsite met uw logo en contactgegevens vermeld. Daarnaast worden de zorgverzekeraars waarbij u een agentschap heeft opgenomen op uw vergelijkingswebsite van ditiszorg.nl. Uiteraard wordt er rekening gehouden met uw kortingsafspraken. En er is nog meer! De huidige polis van uw klant kan in de vergelijking worden meegenomen, op basis van alle producten van alle reguliere verzekeraars.

Met een winst aan tijd…
Tijdwinst door eenvoud en gemak bij het adviseren van zorgverzekeringen. U kunt resultaatgericht en eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken en aanbieden. In de zeer gebruiksvriendelijke en overzichtelijke vergelijkingswebsite zijn alle dekkingen eenvoudig te raadplegen, zelfs tot op de letterlijke tekst van de polisvoorwaarden. Voor het geven van advies en beheren van zorgverzekeringen is dit een onmisbaar hulpmiddel!

…voor de adviseur én consument!
In de vergelijker is uw persoonlijke aanbod zichtbaar. U kunt altijd uw aanbod vergelijken met alle zorgverzekeringen die op de markt beschikbaar zijn. Wanneer u als adviseur een aanstelling heeft bij Nedasco, kunt u ook gebruik maken van de volgende aanstellingen: Zilveren Kruis, De Amersfoortse, Menzis, Nationale Nederlanden, Stad Holland, ONVZ en VGZ. U kunt uw eigen aanstellingen ook met de aanstellingen van Nedasco combineren. Bij het adviseren van klanten heeft u een instrument waarmee u eenvoudig en snel resultaat kunt bereiken. Heeft uw klant geen tijd om op kantoor te komen? Met ditiszorg.nl kunt u de klant ook op afstand bedienen door uw voorstel per e-mail te verzenden en dit indien nodig tekstueel toe te lichten. Uw klant kan het voorstel online inzien en de zorgverzekering direct aanvragen. Daarbij kunnen uw klanten zelf online gebruik maken van de vergelijker en een zorgverzekering aanvragen.

Ja, ik wil!
U vindt het belangrijk om uw klanten op alle gebieden te adviseren dus ook op zorg en uw tijd effectief en efficiënt te blijven benutten. Daarom is het aanmelden bij ditiszorg.nl ook heel eenvoudig en snel. Links in het menu staat aanmelden, u vult de gevraagde gegevens in en u drukt op verzenden. ditiszorg.nl neemt binnen twee werkdagen contact met u op. Wilt u meer informatie? Ook dat is mogelijk door uw vragen in een e-mail te sturen naar info@ditiszorg.nl of te bellen naar telefoonnummer 033-4670810.


Automatische koppeling met BackOffice verzekeraars*
Aanvragen via de gebruiksvriendelijke aanvraagschermen van uw vergelijker worden automatisch verwerkt in de BackOffice van de zorgverzekeraar op uw agentschap!
 
* Aanvragen bij zorgverzekeraars zonder de automatische koppeling worden rechtstreeks aangevraagd bij de zorgverzekeringsmaatschappij.